Magasin til innbyggere fra kommunen

Årets magasin til innbyggere - Klikk for stort bildeÅrets magasin til innbyggere Holmestrand kommune I mai kommer et rykende ferskt magasin fra Holmestrand kommune ut i postkassene til innbyggere. Vi håper dere liker det!

Suzy Haugan - Klikk for stort bildeSuzy Haugan håper magasinet kan informere og inspirere Holmestrand kommune - 2022 er frivillighetens år, og i årets magasin ønsket vi å trekke frem frivilligheten, frivillige, og foreninger spesielt. Du kan lese om alt fra frivillighetsprisen, til seilerglede og våre frivillige firbente, sier kommunikasjonsrådgiver i Holmestrand kommune, Suzy Haugan.

- Jeg håper alle kan finne noe de synes er interessant i årets magasin, og kan bli inspirert til å oppdage nye opplevelser i sjarmerende Holmestrand kommune.

Samarbeid på tvers

I denne utgaven har det vært mange bidragsytere, både ansatte, innbyggere, foreninger, og spesielt fra Plassen vår og kulturkontoret i kommunen har bidratt med innhold.

Ikke sett magasinet?

Det vil ligge kopier på bibliotekene i løpet av mai. Nærmere sommeren vil kommunens hyttebeboere få sin kopi.

Se magasinet på nett her

Produksjon, trykk og distribusjon er finansiert som et annonsørprosjekt slik at kommunen selv ikke har noen utgifter i forbindelse med dette, utover tiden som er brukt.