17.06.2021 10.20

Magasin til innbyggere fra kommunen

Innbyggermagasin 2021 - Klikk for stort bildeInnbyggermagasin 2021 BK Grafisk I helgen ble et innbyggermagasin fra Holmestrand kommune sendt ut i postkassene til innbyggere.

Suzy Haugan - Klikk for stort bildeSuzy Haugan håper magasinet kan informere og inspirere Holmestrand kommune - Vi har ønsket å lage et magasin som kan glede innbyggere i en annerledestid, og som viser frem mye av hva det flotte området vårt, kommunen vår og næringslivet har å by på, sier kommunikasjonsrådgiver i Holmestrand kommune, Suzy Haugan.

- Jeg håper innbyggere finner glede i magasinet, og blir inspirert til å oppleve alt sjarmerende Holmestrand kommune har å by på.

Ikke sett magasinet?

Det vil ligge kopier på bibliotekene i løpet av mars. Nærmere sommeren vil våre hyttebeboere få sin kopi.

Se magasinet på nett her:

Produksjon, trykk og distribusjon er finansiert som et annonsørprosjekt slik at kommunen selv ikke har noen utgifter i forbindelse med dette, utover tiden som er brukt.