18.10.2021 15.01

Manuel er vår nye miljøarbeider i Hof

portrett Manuel Fonseca - Klikk for stort bildeManuel skal jobbe med og for unge. Holmestrand kommune - Flerbrukshuset i Hof skal bli en del av hverdagen til ungdommene og jeg skal jobbe for at alle unge skal ha det bra, sier Manuel Fonseca, Holmestrand kommune sin nye miljøarbeider.

Manuel Fonseca er nyansatt som miljøarbeider i Hof. Han har truffet mange hyggelige ungdommer allerede, men på langt nær ikke alle. Han gleder seg over at ungdommene tar turen innom flerbrukshuset etter skoletid og vil slå av en prat.

I Hof er han å treffe hver dag etter skoletid og selvfølgelig på klubbkveldene på onsdager.

På tirsdager er han også å se i Holmestrand. Fritidsklubben i Holmestrand har utvidet med en ekstra dag og ungdommer kan nå møtes både tirsdager og torsdager mellom kl. 17 og 21. Manuel er en av de to voksne på klubben på tirsdagskveldene.

Samarbeid og gode prosjekter

Manuel ser frem til å bli kjent med alle ungdommer i Hof, men ikke minst til å få god kontakt med foreldrene. Han satser på samarbeid og gode prosjekter fremover.

Han håper også å kunne begeistre dem for sin hobby som er basketball.

- Et basketballkurv har flerbrukshuset så langt ikke, men det lar seg sikkert gjøre noe med, sier Manuel.

De siste årene har Manuel jobbet med ungdommer og voksne som hadde falt utenfor, domfelte på vei ut av fengsel for å finne veien ut i friheten.

Ta turen innom Hof flerbrukshus eller fritidsklubben i Holmestrand for å bli kjent med Manuel!