Matkurven Holmestrand

Fra torsdag 24. november startet Kirkens bymisjon sammen med frivillige utdeling av Matkurven Holmestrand. Matkurven er utdeling av mat som et supplement til de som har behov for dette i en periode.

Matkurven i Holmestrand er et prosjekt i regi av Kirkens bymisjon og i samarbeid med Næringslivet, NAV, frivillige og Holmestrand kommune.

Hvordan bidra til Matkurven?

Kan du eller din bedrift bidra økonomisk eller med praktisk bistand settes dette stor pris på. Ønsker du å hjelpe med Matkurven Holmestrand kan du vippse til #781253 eller benytte kontonr. 9481.11.18014 merk betalingen med «Matkurven Holmestrand».

Er du en bedrift som vil bidra på en eller annen måte kan du kontakte byleder Kirkens Bymisjon Holmestrand eller leder av Holmestrand Næringsforening, Line Mobråthen Rygh.

Les mer om prosjektet på Kirkens bymisjons sider

Logoen til kirkens bymisjon - Klikk for stort bildeKirkens Bymisjon Vestfold avdeling Holmestrand har prosjektansvaret for Matkurven Holmestrand Kirkens bymisjon

Hvordan få Matkurven?

Matkurven må hentes selv, både i Holmestrand og Sande. Dersom du/dere ønsker en Matkurv må du/dere sende en SMS til Kirkens bymisjon på tlf.nr: 476 93 598 i forkant. Her må du skrive:
Hvor du bor, ditt fornavn + hvor mange voksne og barn.

Eks; Holmestrand, Heidi, 2 voksen + 2 barn.
Eller eks; Sande, Petter, 1 voksen.
Dersom du ikke spiser svin, så skriver du også; ikke svin.

Du/dere kan registrere deg/dere gjennom hele uken, men senest kl.12 på onsdager - dersom du/dere ønsker en matkurv på torsdag. Dette må du/dere gjøre hver gang/uke dere ønsker å få tildelt mat.

Kirkens bymisjon besvarer ikke meldingene fra deg/dere. Disse vil bli registrert, maten blir pakket, og står klar når du/dere kommer og henter.

Hvor deles Matkurven ut?

For de i Holmestrandsområdet:
Utdeling av mat vil skje en dag i uken - på torsdager mellom kl. 16-17 i Våleveien 29.
Frem til jul vil utdelingen være i den store lagerbygningen rett frem når du-/dere kjører over plassen.

For de i Sandeområdet:
Dette med registrering i forkant, gjelder også for deg/dere. Det vil bli delt ut mat i lokalene til Sanitetskvinnene (Skolegata 2), mellom kl. 16.30-17 på torsdager.