Meld foreningen på frivillighetens torg!

Meld foreningen på frivillighetens torg!

Mye skjer på frivillighetens torg, blant annet Generasjonslekene  - Klikk for stort bildeMye skjer på frivillighetens torg, blant annet Generasjonslekene Senter for et aldersvennlig Norge Vi markerer Frivillighetens år og inviterer til en morsom torgdag for alle innbyggere og frivillige. Nå kan du melde foreningen på torget for å få plass! Her kan foreninger vise frem det dere brenner for, og rekruttere nye medlemmer.

Hva er Frivillighetens torg?

Torget skal bringe frivilligheten og innbyggere sammen. I Frivillighetens år vil vi gi frivilligheten mulighet til å vise innbyggerne hva de brenner for. Innbyggere som ønsker å vite mer om fritidsaktiviteter og sosialt engasjement kan komme i direkte kontakt med foreningene. 

Sammen skal vi tilbringe en dag med å prøve ut, spille, lytte, danse, stå på scene, game, informere, være sammen og mye mer.

Torget er gratis og det blir muligheter for transport fra Sande og Hof.

Lørdag 10. september kl. 12-16
Høyanghallen og idrettsparken/ skatepark. Vesthøyveien 7A, Holmestrand

På tvers av generasjoner! Senteret for et aldersvennlig Norge/ Foto: Sverre Chr. Jarlid Generasjonsleker på torget

Holmestrand er valgt ut som én av 18 kommuner som inviterer folk med på morsomme leker og hjernetrim på tvers av generasjoner. Generasjonslekene er en del av reformen Leve hele livet.

Påmelding

Hvordan kan jeg vise frem min forening?

invitasjon for foreninger  - Klikk for stort bildeEr din forening representert? Meld dere på. Holmestrand kommune Det er mange måter å presentere dere på torget: Sette opp stand, gjennomføre aksjoner, visninger, opptredener, konkurranser, utprøving og mye mer. Det vil også være en scene med lyd- og lysanlegg, stoler og publikumsrader til disposisjon for konserter og annet.

Her kan du laste ned flyeren. (PDF, 3 MB)

Vi tar kontakt med alle påmeldte lag og foreninger ette sommerferien.

 

 

Felt merket med * må fylles ut

 

Kontakt:

Det er mange som samarbeider om Frivillighetens torg: Frivilligsentralene, Kulturkontoret, Leve hele livet-koordinator, aktivitetssentrene, Frisklivssentralen. Alle er gjerne behjelpelige. Du kan også ta direkte kontakt med

Kulturkontoret - Sonja Søtje-Andresen 
sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no, telefon 951 16 445

Sande frivilligsentral - Camilla Castellan
camilla.castellan@holmestrand.kommune.no, telefon 941 60 750

Generasjonslekene/ Leve hele livet-koordinator - Karoline Skaara 
karoline.skaara@holmestrand.kommune.no, telefon 934 65 103

 

Til toppen