Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

01.04.2020 12.33

Meld fra om symptomer på koronavirus

Meld fra om symptomer på koronavirus - Klikk for stort bildeMeld fra om symptomer på koronavirus Pexels  Har du symptomer som du tror kan skyldes koronavirus? Nå kan du registrere dette selv via selvbetjeningsløsningen på helsenorge.no.

Du må logge deg inn for å kunne registrere symptomer. Du kan registrere symptomer på vegne av deg selv, ditt barn under 16 år, eller for en som har gitt deg fullmakt på helsenorge.no.

Hvem kan bruke denne løsningen?

Selvbetjeningsløsningen skal kun brukes av de med symptomer, som man tror kan skyldes koronaviruset. Dette kan være symptomer som hoste, pustebesvær eller feber.

Når du registrerer symptomer, så får du ikke kontakt med lege eller helsevesen. Du får heller ikke varslet personer du har vært nær gjennom denne løsningen, men du hjelper Folkehelseinstituttet med å kartlegge hvor mange som kan være syke med koronavirus i Norge.

Hvorfor en slik løsning for registrering av symptomer?

Dette er ett av flere tiltak for å få oversikt over smitte i Norge, slik at helsemyndighetene kan få mer informasjon til å kunne håndtere utbruddet. Opplysningene vil også bli brukt i forbindelse med forskning.

Takk for at du bidrar!