Min side lanseres!

Få oversikt over dine kommunale forhold - Klikk for stort bildeFå oversikt over dine kommunale forhold Shutterstock/ Holmestrand kommune Nå kan innbyggere logge seg inn på «Min side» via kommunens nettside, hvor man har oversikt over sine kommunale forhold. Man kan se tidligere betalte fakturaer, be om utsettelse på kommunale avgifter, og få oversikt over kommunale og offentlige forhold.

Janne Visnes Melgaard - Klikk for stort bildeJanne Visnes Melgaard Holmestrand kommune  - Vi ønsker å være moderne og fremtidsrettet i Holmestrand kommune, og digitalisering er en naturlig del av utviklingen, sier Janne Visnes Melgaard, kommunalsjef for Strategi og samfunnsutvikling.

Med Min side åpner det seg helt nye muligheter. Siden gjør innbyggerne mer selvbetjente, slik at de kan løse oppgavene sine selv enklere og raskere.

Innbyggerne slipper i større grad å bli sendt på kryss og tvers til ulike nettportaler for å løse ulike oppgaver. I stedet får de løst oppgavene sine et sted via et brukervennlig design.

Et tilbud til innbyggerne

Kommunalsjefen understreker at siden er et supplement til andre kontaktflater. Innbyggere kan fortsatt ta kontakt på telefon, e-post eller ved oppmøte hvis de trenger hjelp til å løse ulike oppgaver.

- Vi håper og tror dette tilbudet er noe innbyggerne setter pris på, og siden vil utvikle seg med flere funksjoner i løpet av det neste året, sier Melgaard.

Hovedsatsingen neste året vil være å digitalisere kommunens ulike søknadsskjemaer.

Dette får du oversikt over på Min side ved lansering:

• Mine fakturaer
  • Mine opplysninger