Møt Juno – kommunens chatbot

Klikk for stort bildeChatbot Juno Holmestrand kommune Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Du kan skrive til Juno døgnet rundt, og den vil hjelpe deg så godt den kan. I kommunens åpningstid kan du fortsatt prate med mennesker. Juno er et supplement til kommunens service.

Klikk for stort bildechatbot jury.jpg Holmestrand kommune Hvorfor heter chatboten Juno?

Holmestrand kommune utlyste en navnekonkurranse, og juryen falt for navnet Juno. Navnet er kort, hyggelig og kler chatboten.

Navnet “Juno” har også en lokal historie bak seg, om det å yte service. Derfor synes juryen navnet passet veldig fint.

For 100 år siden var dampskip i rutetrafikk et vanlig syn langs kysten til Sande og Holmestrand. Store og små dampskip fraktet både rik og fattig til deres destinasjoner. I dag er det lite igjen av denne flåten med dampskip som en gang seilte. Men ytterst på kaia på Hakan I Holmestrand by ligger en skipsbaug med anker og ror. Dette er baugen til dampskipet D/S JUNO som i 70 år fraktet passasjerer mellom Holmestrand, Drammen og Oslo. Les mer om Juno.

Holmestrand sin nye “Juno” anno 2020 blir kommunens første chatbot, og vil yte service til innbyggere og andre via nettsiden.

Leder av Juryen var ordfører Elin Gran Weggesrud.

Klikk for stort bildeAnne Marie Rustad Holmestrand kommune Junos gudmor

Vi fikk inn over 120 forslag i navnekonkurransen. Anne Marie Rustad fra Hof foreslo navnet Juno i navnekonkurransen, og vant en iPad.

Gi oss tilbakemelding

Om du får et dårlig svar av Juno, setter vi veldig pris på at du gir oss en tilbakemelding på det. Tilbakemelding gjøres i selve chatbotfunksjonen. Vi vil kontinuerlig jobbe med å forbedre Junos serviceevner, og da er vi også avhengige av tilbakemeldinger. Så vi håper du vil være litt tålmodig med Juno helt i starten.

For å skrive med Juno trykker du på den orange boblen nederst på nettsiden (gå til forsiden).