Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

02.12.2020 14.13

Nå kan foreningene søke om fast treningstid

Faste treningstider i kommunale lokaler - Klikk for stort bildeFaste treningstider i kommunale lokaler Pixabay/Holmestrand kommune Lag og foreninger som er faste brukere av kommunale lokaler kan nå søke fast trenings- eller øvingstid for det kommende skoleåret. Søknadsskjemaene blir sent lag og foreninger i uke 21.

Frist for å søke er mandag 8. juni.

NB: Det er liten ekstra kapasitet på idrettshallene og gymsalene. Vi ber derfor alle , så langt det er mulig om å søke om omtrent samme antall timer og tidspunkter som de hadde i år.

Skjemaene er også mulig å laste ned fra kommunens nettside.

Spørsmål

Ved spørsmål, kontakt kulturkontoret