Nytt digitalt bookingsystem for kommunens utleielokaler

Digital booking av utleielokaler - Klikk for stort bildeDigital booking av utleielokaler Shutterstock

Presentasjon av BookUp på Biorama 31.august er dessverre avlyst på grunn av sykdom. Vi kommer tilbake på en eventuell ny dato eller annen form for presentasjon på nett.

Holmestrand kommune går over til å bruke BookUp.no, et skybasert utleie- og bookingsystem, for utleie av alle kommunens utleielokaler. Alle som leier lokaler av kommunen inviteres nå til informasjonsmøte om systemet.

Velkommen til lansering

For å bli kjent med systemet, inviterer vi til et innføringsmøte og en litt festlig lansering med kaffe og kake. Vi kommer tilbake til dato.

Alle fra en forening, et lag eller en privat gruppe som har med booking å gjøre, er invitert. Holmestrand kommune leier ut idrettshaller, selskapslokaler, kulturlokaler, møterom og andre lokaler.

Les mer om BookUp