Offisiell åpning av BUA - velkommen til åpningsfesten!

plakat åpningsfest BUA - Klikk for stort bildeNå åpner vi BUA og låner ut gratis fritidsutstyr til alle. Holmestrand kommune

Bli med når utlånssentralen BUA åpner dørene sine for første gang. Fra lørdag 14. mai får alle innbyggere låne all slags fritidsutstyr helt gratis. Hyllene fylles opp med utstyr for overnatting i skogen, fritidsaktiviteter til lands og til vanns slik at du er klar for sommersesongen. Velkommen til den offisielle åpningsfesten!

BUA´s åpningsfest for store og små

Dato: Lørdag 14. mai kl. 11-15
Sted: Hofslundveien 3, Hof (sidebygget til Hof herredshus)

BUA skateboard - Klikk for stort bildeLån skateboard i BUA BUA Morsomme aktiviteter for hele familien

På åpningsfesten venter mange morsomme aktiviteter for hele familien og på scenen står TV2`s The Voice-artist Connie og lokale Hof Hornmusikk spiller opp.

Hva slags fritidsutstyr har du lyst til å låne? Kom og se deg rundt i BUA sine nyoppussete lokaler. Fra 14. mai har du sjansen til å teste ut en ny hobby eller dra på overnattingstur uten å måtte kjøpe inn dyrt utstyr. Det er vel verdt et besøk?

Hjertelig velkommen til åpningsfesten - vi gleder oss til å kunne vise deg dette nye tilbudet for hele kommunen.

Vil du vite mer om BUA og hvordan du får låne utstyr?

BUA hengekøye - Klikk for stort bildePrøve ut overnatting i hengekøye? Lån i BUA. BUA  At om BUA finner du på nettsidene til Kultur, idrett og fritid.

Mer informasjon om BUA

Følg BUA Holmestrand på Facebook eller Instagram.

BUA SUP-brett - Klikk for stort bildeLån SUP-brett i BUA! Holmestrand kommune Kontakt BUA Holmestrand

Hege Trømborg
Telefon: 904 78 031,