1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Oppfriskningsdose to til deg som har fylt 65 år

Oppfriskningsdose to til deg som har fylt 65 år

Senior klemmer to barn - Klikk for stort bildeEkstra doser vil øke mengden antistoffer, og gi en bedre beskyttelse mot muterte koronavirus. Folkehelseinstituttet Har du fylt 65 år, kan du nå bestille time til oppfriskningsdose nummer to (dose fire).

  • Det må ha gått minst fire måneder siden forrige dose med koronavaksine før du kan ta dose fire.
  • Ring 33 28 42 58 eller bestill via våre nettsider
  • Vaksinene kan tas på koronasenteret i Langgata 48, Apotek 1 i Holmestrand eller Boots i Sande.

Vaksineres mot korona?

Holmestrand kommune har fokus på å gjennomføre en trygg vaksinering. Koronavaksine og vaksinasjon er gratis. Her kan du lese om vaksineringen av andre aldersgrupper:

  • Alle 12 år og eldre kan benytte drop-in de dagene vi har vaksinering, bestille time ved å ringe oss på 33 28 42 58, eller bestille time til vaksinasjon via nett. Telefonen er åpen hverdager 8.30-11.30 og 12-15. 
  • Ved vaksinasjon av de under 12 år kan ikke drop-in benyttes, eller bestilling av time over nett. Ring for å bestille time.
  • Barn under 16 år må ha med samtykkeskjema med underskrift fra begge foresatte. 
  • Alle over 75 år som kan få oppfriskningsdose nummer to. Vaksinen gis tidligst fire måneder etter siste oppfriskningsdose.

Les mer om vaksinering i Holmestrand

Testes for korona?

Fra 1. juli var det ikke lenger en generell anbefaling om å teste seg for korona dersom du har luftveissymptomer. Teststasjonen i Holmestrand tester i de tilfeller legen din har vurdert at det er behov for test. Vi tester kun kommunens innbyggere. Du kan kontakte teststasjonen i Holmestrand per telefon for å ta test, eller hente ut selvtest. Det er fortsatt mulig å hente ut selvtester ved våre bibliotek.

Testen er gratis.

Slik bestiller du test/henter ut selvtest

Til toppen