Psykisk helsetjeneste - samtaletilbudet fortsetter via telefonkontakt

Psykisk helsehjelp via telefon - Klikk for stort bilde Pexels Holmestrand kommunes tilbud innen psykisk helse vil fortsatt bli ivaretatt via telefonkontakt.

Selv om ulike tilbud og tjenester i samfunnet sakte begynner å åpne opp, så vil Holmestrand kommune fortsatt tilby samtaler via telefon på området psykisk helse - og ikke ved fysisk oppmøte.

Dersom du trenger noen å snakke med, så er vi her for deg. Vi har derfor samlet noen telefonnummer og mer informasjon om våre tilbud og tjenester under, slik at du enkelt skal kunne finne fram.

Psykisk helseteam for barn og unge

Samtaletilbudet gjennomført via telefonkontakt, som et tiltak for å redusere koronasmitte. Du kan ringe psykisk helseteam for barn og unge på telefon: 33 06 43 00 eller 97 60 61 11.

Psykisk helsetjeneste for voksne

Drop-in og generell kontakt med tjenesten ivaretas via telefon på hovednummer 461 93 351.