Rundt 30 foreninger påmeldt frivillighetens torg!

Hold av datoen: lørdag 10. september - Klikk for stort bildeHold av datoen: lørdag 10. september Holmestrand kommune Er du litt interessert i kaninhopping, fotografering, eller bridge? 10. september markerer vi frivillighetens år i Holmestrand kommune, og inviterer til en morsom torgdag for alle innbyggere og frivillige. Bli kjent med ulike aktiviteter og frivillig arbeid, og delta i generasjonslekene!

Torget er gratis og det blir muligheter for transport fra Sande og Hof.
Lørdag 10. september kl. 12-16
Høyanghallen og idrettsparken/ skatepark. Vesthøyveien 7A, Holmestrand

Mye skjer på frivillighetens torg, blant annet Generasjonslekene  - Klikk for stort bildeMye skjer på frivillighetens torg, blant annet Generasjonslekene Senter for et aldersvennlig Norge Det er påmeldt mange ulike foreninger fra hele kommunen. Om du er med i en forening som ikke er meldt på – så fortvil ikke! Det er enda muligheter for å melde seg på, og vi starter arbeidet med å planlegge detaljene rund torgdagen rett etter sommerferien.

Påmeldte foreninger

• Holmestrand brass
  • Norges Blindeforbund i Vestfold
  • Sande trekkspillklubb
  • Hof IL
  • Sande Lions club, Hof Lions club og Holmestrand Lions club
  • Regnbuen seniorkor
  • Stiftelsen Botne Aktivitetssenter
  • Botne historielag
  • Sande musikkorps
  • Holmestrand Røde kors
  • Holmestrand IF
  • Reidvin-tunet
  • Kirken
  • Vestfold Geologiforening
  • Sanitetsforeningene Holmestrand og Hof
  • Pensjonistforbundet som er felles for Holmestrand, Hof, Sande, Botne
  • Holmestrand fotoklubb
  • Civitan Gyda
  • Girl Power org. (tidl. Girls on Wheels)
  • HK72
  • Sande sportsklubb
  • Mental helse Holmestrand
  • Holmestrand bridgeklubb
  • Holmestrand speidergruppe NSF
  • Holmestrand Museumsforening
  • Modum og omegn kaninhoppere

Generasjonslekene

Generasjonslekene er et arrangement med aktiviteter som bidrar til mangfold og inkludering på tvers av generasjoner. Her sørger frivilligheten i samarbeid med kommunen for en fin arena der både to, tre og fire generasjoner kan være sammen og ha det gøy. Aktivitetene er i hovedsak fysiske, men organisert slik at alle kan delta – uansett fysisk form og alder. Alle innbyggere er invitert.

Les mer om generasjonslekene