Samarbeid om mange næringsarrangementer

I februar og mars arrangerer Holmestrand kommune sammen med Holmestrand næringsforening og START i Vestfold en serie møter og samlinger for næringslivet. 

Arve Vannebo og Line Mobråthen Rygh ute med vannet som bakgrunn - Klikk for stort bildeNæringssjef Arve Vannebo og leder i Næringsforeningen Line Mobråthen Rygh Holmestrand kommune

Temaene er sirkulærøkonomi, strøm, boliger og innkjøp. Alle arrangementene er gratis, og det er fortsatt mulig å melde seg på. 

Temaene for møtene er basert på tilbakemeldinger fra næringslivet om de behovene som lokale bedrifter står i. 

Sammen skaper vi møteplasser

- Jeg er veldig godt fornøyd med samarbeidet med næringsforeningen og næringslivet. Sammen skaper vi møteplasser som er viktige for bedriftene i kommunen, forteller Arve Vannebo, næringssjef i Holmestrand kommune.

- Vi henter kompetanse fra eget næringsliv og gode innledere utenfra til de forskjellige møtene. Til møtene her får vi besøk fra Stortinget, NHO, Innovasjon Norge, Lede og lokale bedrifter som Vesar, New West Gipsgjenvinning, Eneo og Rewac. 

Næringssjefen kan også fortelle at ordfører Alf Johan Svele er med på de fleste av møtene og samlingene.

Hvordan skal vi sikre nok strøm til næringslivet? 

Det neste arrangementet er tirsdag 13. februar; Sirkulærskolen 1. Sirkulærskolen er en unik mulighet til å lære om sirkulær økonomi, skape nettverk og dele erfaringer gjennom ulike samlinger. 

Det siste arrangementet ut i mars er temamøte om strømsituasjonen for næringslivet. Her er krafttilgang for næringslivet i vår kommune og regionen er tema. Det er en økende utfordring hva gjelder strømsituasjon i årene fremover og på møtet belyses situasjon og mulighetene.

Alle arrangementene finner du i bunnen av artikkelen.

Lære sammen og av hverandre

- Her er det mye spennende innhold og en flott måte å bygge kompetanse i egen bedrift på, sier Arve Vannebo.

- Ikke minst er dette gode anledninger til å treffes på tvers av bedrifter og næringer og lære sammen og av hverandre. Vi har stor vekst i antall arbeidsplasser og etableringer i Holmestrand kommune, og disse arrangementene er gode anledninger til å skape fortsatt vekst og utvikling. 

Portrett av ung kvinne som ser undrende ut og fargerike bokstaver med teksten: Brand building - Klikk for stort bildeArrangementer for næringslivet Start i Vestfold

Arrangementer i februar/mars

Les mer om arrangementene og meld deg på.

Tirsdag 13. februar: Sirkulærskolen 1

Onsdag 6. mars: Innkjøpsseminar

Tirsdag 12. mars: Sirkulærskolen 2

Torsdag 14. mars: Lynkurs i merkevarebygging

Tirsdag 19. mars: Temamøte Samarbeid på boligfeltet

Torsdag 21. mars: Temamøte om strømsituasjonen for næringslivet