1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Se alle innspill til kommuneplanens arealdel i ny kartløsning

Se alle innspill til kommuneplanens arealdel i ny kartløsning

Kommuneplanlegger Håkon Randal med et av FNs bærekraftsmål - Klikk for stort bildeKommuneplanlegger Håkon Randal med et av FNs bærekraftsmål Holmestrand kommune Nå kan du, gjennom en nyutviklet kartløsning - se alle innspillene som har kommet inn til ny arealplan.

- Å lage en ny kommuneplan er en lang og komplisert prosess, men med en digital kartløsning som dette blir prosessen mer tilgjengelig for innbyggere og interesserte, sier Håkon Randal, kommuneplanlegger i Holmestrand kommune.

Arealinnspill i kartløsning

I dette kartet finner du alle forslagene som er mottatt til kommuneplanens arealdel. Nederst på denne siden finner du en instruksjonsvideo i hvordan løsningen fungerer.

- Her kan du se oversikten over innspillene som har kommet inn, og lese om hvert enkelt innspill i detalj, forteller Randal.

Forslagene er fargelagt slik at du kan se hvilke av de mottatte forslagene som administrasjonen mener skal være med videre i planarbeidet. Utover høsten skal formannskapet gå i gjennom forslagene og ta endelig stilling til hvilke av dem som skal innarbeides i den nye kommuneplanen.

Kartet kan også åpnes i et eget vindu. Sakspapirene ligger på nett

Hvordan bruke løsningen?

Her gir vi deg en liten innføring:

Mer om arbeidet med ny kommuneplan

Hva skjer med innspillene til ny arealplan?

Si din mening om kommuneplanens samfunnsdel

Les mer om arbeidet med ny kommuneplan

Til toppen