Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

24.03.2020 15.53

Stenging av kommunale lekeplasser

Klikk for stort bildeBruk naturen Holmestrand kommune Kommunens kriseledelse har i samråd med kommuneoverlegen vedtatt på dagens krisemøte at offentlige lekeplasser, fotballbaner, ballbinger og lignende stenges for bruk.

Stengingen skjer med virkning fra i dag, onsdag 18. mars, og skilting vil bli satt opp i løpet av dagen. Velforeninger og andre med private lekeplasser oppfordres også til å stenge sine plasser.

Unngå store samlinger

Helsenorge og FHI har gått ut med at leking ute er bedre enn innendørs, men at man fortsatt skal holde god avstand og ikke være for mange som leker sammen av gangen. Lekeplasser med mange barn bør unngås. Holmestrand kommune ser at flere lekeplasser kan bli samlingspunkter for familier og store grupper, og derfor settes tiltaket med stenging i gang nå.

Bruk naturen

Kommunen mener fortsatt at det er viktig komme seg ut og bruke skogen, turstier og naturen ellers i disse tider. Det er viktig å få frisk luft og holde seg i aktivitet, men ta forholdsregler og hold god avstand til andre.