Vi har egne lokale regler. Utover de følges nasjonale regler og anbefalinger.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

12.05.2021 14.13

Sterk anbefaling om stans i organisert fritidsaktivitet

Ensom fotball på bane - Klikk for stort bildeSterk anbefaling om stans av organisert fritidsaktivitet Pexels Kriseledelsen har gitt en sterk anbefaling om stans i all organisert fritidsaktivitet for både barn og voksne inntil videre.

Må få oversikt over smittebildet

De siste dagene har det blitt påvist smitte flere steder knyttet til skoler og barnehager. Det er forbindelser inn i fritidsmiljøer, og derfor anbefaler kommunen sterkt at organisert fritidsaktivitet stanser opp frem til kommunen har bedre oversikt over smittebildet, både gjennom testing og svarresultatene.

Lag og foreninger har fått melding om dette fra kommunen.

Gjelder barn og voksne, inne og ute

Anbefalingen omfatter all organisert fritidsaktivitet for barn og voksne, både inne og ute. Holmestrand kulturskole og de kommunale fritidsklubbene er også omfattet av denne sterke anbefalingen.

Trening i grupper på treningssentre i henhold til lokal forskrift kan gjennomføres.
Trening på treningssentre på vegne av idrettslag anbefales ikke.