Storfint besøk i Hagemannsparken

Statsminister Erna Solberg (H) og kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) har noe varmt i koppen - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Statsminister Erna Solberg (H) og kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) besøkte søndag Hagemannsparken i Holmestrand.

Holmestrand og omegn Turistforening i samarbeid med DNT Vestfold arrangerte søndag et FTU-arrangement (Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede) i Hagemannsparken i Holmestrand.

DNT - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et tilbud for utviklingshemmede, deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for alle funksjonsnivåer, ønsker DNT å skape en felles arena for å ha det gøy sammen. Les mer om FTU.

Statsministeren og kulturministeren ble bedre kjent med arbeidet til turistforeningen, spesielt med tanke på aktiviteter og turer for mennesker med funksjonsnedsettelser.

Statsminister Erna Solberg får høre mer om aktivitetene. - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune  ..og ja, vi må ikke glemme "hilsingen". Smittevernregler ble selvsagt fulgt :)

Det er viktig å hilse på riktig måte. - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Kultur- og likestillingsministeren tok en utfordring på strak arm, men trengte noe støtte fra statsministeren.

Abid Raja tok selvsagt utfordringen - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Litt mat må til, og ikke minst effektiv servering.

Litt mat må til, og effektiv servering. - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Noen må også grille maten - til glede for de fleste.

Grillmester - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Denne jenta var heldig. En koselig prat med storfint besøk skjer ikke alltid hver dag. Selv om det kanskje virker litt "skummelt", så er det stas.

Barn i hengekøye prater med statsministeren - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Både store og små får en prat. Litt sjenert, men kanskje norges nye influenser for friluftsliv om noen år? :)

Både store og små får en prat. - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune Hjelpemidler finnes i mange varianter, og de har en stor nyttefunksjon for de som trenger det, men i dag var det også på sin plass med litt moro. Hvem tar utfordringen og vil prøve den elektriske trehjulssykkelen?

Hvem tar utfordringen? - Klikk for stort bilde Per-Espen Kindblad / Holmestrand kommune

Både statsministeren og kultur- og likestillingsministeren tok utfordringen

Førpremiere på ny sang

FTU har også laget en sang, som i disse dager blir spilt inn med musikkvideo. Låtskriver og vokalist Elling Hem dukket opp - og det ble en førpremiere på sangen.