Koronasituasjonen

17.06.2021 10.20

Aktuelt

Tilbake til 50-tallet med Den kulturelle Spaserstokken

Underholdningsvogna - Klikk for stort bildeUnderholdningsvogna Underholdningsvogna Den Kulturelle Spaserstokken gleder seg veldig til å endelig kunne spille for publikum igjen. Foreløpig tillater smittevernet kun 20 besøkende innendørs på forestillinger og konserter, men Kulturkontoret krysser fingrene for at de snart vil få lov til å slippe inn mange flere. 

Etter mange kanselleringer på grunn av korona, omrokkeringer og ikke minst takket være høy fleksibilitet fra artistene, kan Den Kulturelle Spaserstokken nå invitere seniorene inn i en typisk Olso-bygård på slutten av 1950-tallet.

Først ute i juni: Minimusikalen "Nylonstrømpa"

Forestillingen som er først ute nå i juni heter "Nylonstrømpa" og blir fremført av ensemblet Underholdningsvogna. Velkommen til en potpurri av kjente låter, strømpesømmer, storrengjøring og kvinnefrigjøring! Mer informasjon, datoer og påmelding finner du i linken under.

Her kan du lese mer om "Nylonstrømpa"

"Mange små perler" spilles på bo- og behandlingssentrene

I juni blir det også konserter på bo- og behandlingssentrene.

Duo Entré gjør seg klar til å spille sitt nye program "Mange små perler" for publikummet sitt. Mer informasjon om denne konserten finner du også i linken under.

Les mer om "Mange små perler" på bo- og behandlingssentrene

Flere tilbud med Den Kulturelle Spaserstokken kommer. - Konsertene vil alltid følge kommunens og sentrenes regler og rutiner for smittevern.

Til toppen