Koronasituasjonen

18.10.2021 15.01

Aktuelt

To nye produksjoner for Den kulturelle spaserstokken

duo den gode melodi - Klikk for stort bildeDuoen Den gode melodi på høstprogrammet Teater Ibsen "Hytteturen" og "To med Teigen" står på programmet for Den kulturelle spaserstokken i høst. Arrangementene følger gjeldende smittevernråd og derfor vil det bli færre publikumsplasser enn til vanlig. Meld deg på!

Hytteturen

Leif Blix og Lars Nygaard i duoen Den gode melodi er tilbake. Denne gangen handler alt om "Hytteturen". Med denne hyggelige kabareten reiser vi tilbake til sekstitallet, da hytter var små, lå øde til, hadde utedo og ikke innlagt vann. Her får vi musikalske minner om bilreisen til hytta med reiseradio, hårtørker, kaffelade og minner fra en bekymringsfri sommer med morsomme naboer.

Det spilles fire konserter. Første forestillingsdato er allerede tirsdag 7. september, deretter i november.

Les mer om Hytteturen, datoer og plassbestilling

To med Teigen

Duo Erik Damberg og Erik Norheim - Klikk for stort bildeKommer i september: To med Teigen E. Damberg/ E. Norheim I slutten av september får vi besøk av Erik Damberg og Erik Norheim som presenterer en musikalsk hyllest til den folkekjære artisten Jahn Teigen. Med spilleglede, humor og høy allsangfaktor får publikum gjenhør med alle de mest kjente låtene til Jahn. Syng med på blant annet “Optimist”, “Do-Re-Mi”, “Min Første Kjærlighet”, “Adieu” og “Bli Bra Igjen” pluss mange andre. “To med Teigen” er en konsert du ikke bør gå glipp av. 

Konserten spilles fire ganger, den 28. og 30. september.

Les mer om To med Teigen, datoer og påmelding

Flere tilbud er under planlegging.

Kontakt Den kulturelle spaserstokken:

Kulturkontoret v/ Sonja Søtje-Andresen, sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no, telefon 95 11 64 45

Til toppen