Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

UKM: Påmelding åpnet for ungdommer

Klikk for stort bildeUKM har mange spennende tilbud året rundt. UKM UKM står for døra og ungdommer oppfordres igjen om å dele med andre det de er opptatt av i fritida. Gratis filmverksted i vinterferien, sy sammen et flott digitalt show, opptredener og workshops resten av året er tilbudet for i UKM Holmestrand for alle mellom 13 og 20 år.

UKM startet opp i 1985 som forkortelse for ungdommens kulturmønstring. I 2015 besluttet UKM Norge å endre tittelen til Ung Kultur Møtes.

UKM er noe annet enn bare en talentfabrikk. UKM er ikke en konkurranse og heller ikke kun en visningsarena. UKM er et tilbud for ungdom som ønsker å møte likesinnede, og som vil teste ut sine interesser og talenter.

Det som er nytt i tillegg er at UKM strekker seg over hele året. Dermed blir det flere boltreplasser for ungdommer i Holmestrand kommune i år.

Det er Fritidsklubbene og Kulturkontoret som koordinerer UKM i kulissene, men det er ungdommene selv som er hovedpersoner, aktører og arrangører.

Bli med og meld deg på

Påmeldingen har startet og nå ønskes alle ungdommer velkommen til årets UKM, som på grunn av smittevern blir en god blanding av digitale og fysiske arrangementer.

Send oss videosnuter som viser dine interesser og du blir med på Holmestrands store digitale UKM-show 7. mai. Dans, musikk, teater, spill, kunst, idrett - bare for å nevne noe.

Meld deg på gratis kursdag og lær alt om video

Gratis filmverksted i vinterferien der du kan lære mer om å lage video, workshops, være i lag med andre og bli kjent med andre står på planen.  Nå er det bare å melde seg på og følge med på det som skjer.

UKM Holmestrand kommune - Program, påmelding og informasjon