Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

02.12.2020 14.13

UTSATT: gründersamling i Holmestrand kommune

Dame står foran en veggtegning som beskriver prosess fra ide til gjennomføring - Klikk for stort bildeVelkommen til gründersamling i Holmestrand kommune Shutterstock På grunn av økende smittesituasjon i samfunnet utsettes samlingen til et senere tidspunkt. De som har meldt seg på, har fått beskjed direkte.

-Har du en gründeridé eller er gründer? Velkommen til Gründersamling i november!

Vi inviterer gründere og etablerere i hele kommunen til en samling for å bli bedre kjent med mulighetene som finnes i Holmestrand for deg som har startet for deg selv eller har en gründeridé du ønsker hjelp til å realisere, sier næringssjef i Holmestrand kommune, Arve Vannebo.

Sted: Sande Prestegård
Tid: 4. november kl. 18-20

Næringssjef Arve Vannebo - Klikk for stort bildeNæringssjef Arve Vannebo Holmestrand kommune Program

• Velkommen, v/ Arve Vannebo, næringssjef Holmestrand kommune
  • Hvorfor er nettverk lurt når du starter for deg selv v/ Helle Stabel, leder Gründernettverket i Vestfold
  • Kurs og tilbud til etablerere i Holmestrand v/ Merete Østerud, daglig leder START i Vestfold
  • Gründerhagen, et tilbud til gründere i Holmestrand v/ Barbara de Haan, initiativtaker Gründerhagen
  • Lokalt samarbeid og bistand v/Line Mobråthen Rygh, leder Holmestrand Næringsforening

Det serveres kaffe.

Påmelding

På grunn av smittevern må alle som ønsker å delta melde seg på. Samlingen er gratis, og det er et begrenset antall plasser.

Meld deg på gründersamling her