Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Vaksinerte beboere ved sykehjemmene kan snart gi og få en klem

Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeElin Gran Weggesrud Holmestrand kommune  Vaksinering er løsningen på pandemien.
- Snart vil vaksinerte beboere ved våre sykehjem kunne gi og få en klem, sier ordfører i Holmestrand kommune Elin Gran Weggesrud, noe hun synes er en hyggelig nyhet.

De aller fleste av kommunens sykehjemsbeboere er nå vaksinert mot covid-19 med to doser, og vil ha redusert risiko for å utvikle sykdom.

Gi og få en klem

Etter nye nasjonale retningslinjer kan vaksinerte beboere ha nærkontakt, og gi og få klem, av et begrenset antall besøkende. Disse skal være de samme besøkende over tid.

Nye retningslinjer for Holmestrand kommunes sykehjem gjelder fra 2 uker etter full vaksinasjon.

Dette vil gjelde ved Sande bo- og behandlingssenter 10. februar, ved Hof bo- og behandlingssenter 11. februar og ved Holmestrand bo- og behandlingssenter 17. februar.

Det gjøres oppmerksom på at vaksinen ikke gir 100 prosent beskyttelse, og det anbefales derfor fortsatt å holde 1 meters avstand.

Les hele koronastatus sendt pressen 8. februar
Her er kommunens samleside om koronasituasjonen
Her finner du kronologisk rekkefølge på siste nytt i forbindelse med koronasituasjonen i kommunen