Varierende vanntrykk nord i kommunen i sommer

Drikkevann - Klikk for stort bildeDrikkevann Pexels For de som bor nord i kommunen og er kommunal abonnent med vann fra Røysjø:

Holmestrand kommune skal foreta spyling av kommunalt vannledningsnett fra uke 24 til og med uke 28 (Mandag 8. juni t.o.m. fredag 10. juli)

Spyling skjer mandager til fredager mellom kl. 7.30 og kl. 15.00.

Spyling nødvendig for en god vannforsyning

Rutinemessig spyling av ledningsnettet er pålagt av kontrollerende myndigheter og er nødvendig for å opprettholde en kvalitetsmessig god og sikker vannforsyning, og vi håper den enkelt abonnent viser forståelse for de ulemper spylingen vil medføre.

Varierende vanntrykk kan forekomme

Under spylingen vil det bli varierende vanntrykk og enkelte abonnenter i høyereliggende områder kan i kortere tidsrom miste vanntrykket helt. Under og etter arbeidet vil vannet kunne bli misfarget / brunt.

Driftsavdelingen i Holmestrand kommune vil dele opp området i mindre delområder og sende ut SMS-varsling ca. 2 dager før arbeidet starter til de det gjelder.

Spørsmål?

Ved spørsmål, ta kontakt med vann- og avløpsvakt på mobil: 911 67 431