Velkommen til en dag med lek og moro for alle generasjoner!

Alle innbyggere er invitert til Generasjonslekene 10. september - Klikk for stort bildeAlle innbyggere er invitert til Generasjonslekene 10. september Senteret for et aldersvennlig Norge Klarer du å slå bestefar i gaming? Frister det å «kaste på stikka» med gode venner igjen? Kanskje prøve discgolf for første gang? Eller teste ut ulike aktivitetstilbud som nyinflyttet innbygger? Hold av lørdag 10. september i kalenderen, for da arrangeres Generasjonslekene i vår kommune!

Karoline Skaara på Dulpen - Klikk for stort bildeKaroline Skaara gleder seg til å se deg 10. september Holmestrand kommune - Holmestrand kommune er én av 18 kommuner i Norge som er valgt ut til å arrangere Generasjonslekene i 2022 med hjelp fra Senteret for et aldersvennlig Norge, forteller Karoline Skaara, kommunens leve-hele-livet koordinator.

Hva er generasjonslekene?

Generasjonslekene er et arrangement med aktiviteter som bidrar til mangfold og inkludering på tvers av generasjoner. Her sørger frivilligheten i samarbeid med kommunen for en fin arena der både to, tre og fire generasjoner kan være sammen og ha det gøy. Aktivitetene er i hovedsak fysiske, men organisert slik at alle kan delta – uansett fysisk form og alder. Alle innbyggere er invitert.

Markerer frivillighetens år

Lekene arrangeres sammen med frivillighetens torg i og utenfor Høyanghallen lørdag 10. september, og er en markering av Frivillighetens år. Folkehelseprogrammene i kommunen er også medarrangør og markerer sin avslutning med blant annet hoppeslott, sukkerspinn og popcorn.

Hvordan fungerer Generasjonslekene?

• Sett sammen et lag med minimum to generasjoner. Det trenger ikke å være et "familielag", her kan man invitere med seg en god nabo, venn eller en kollega.
  • Ingen påmelding kreves! Ta med deg laget og møt opp.
  • Mangler du en generasjon på laget har vi frivillige tilgjengelige som gjerne hjelper med å gjøre laget komplett.
  • Ved oppmøte hentes poengkort og kart over aktivitetsstasjonene, så er det bare å ta fatt på aktivitetene og samle poeng.
  • Ved gjennomføring av alle aktivitetene kan dere være med i trekningen av flotte premier.
  • Dere kan konkurrere i alt fra gaming, quizløp og sjakk til golf, hesteskokast og ballspill.
  • Det vil også bli felles oppvarming med instruktør på området.

Hvorfor delta?

Det er gratis, det er gøy og alle er invitert! Vi lover et variert utvalg av aktiviteter og dere velger selv hvor mange dere ønsker å gjennomføre.

- Dette er en unik mulighet til å være sammen på tvers av aldere og få oversikt over aktivitetstilbudet i kommunen, sier Karoline, som gleder seg til å se deg i flotte omgivelser i og utenfor Høyanghallen lørdag 10. september.

Velkommen!

Se arrangementet på Facebook

Generasjonslekene en del av frivillighetens torg

Er du organisert i et lag eller en forening? Husk å melde på foreningen på Frivillighetens torg. Her kan foreninger vise frem det dere brenner for, og rekruttere nye medlemmer.

Les mer og meld foreningen på