13.04.2021 13.12

Velkommen til innbyggermøte 3. mars

Velkommen til innbyggermøte hvor korona er tema - Klikk for stort bildeVelkommen til innbyggermøte hvor korona er tema Holmestrand kommune Ordfører Elin Gran Weggesrud inviterer innbyggere i Holmestrand kommune til et digitalt innbyggermøte hvor korona er tema.

For ett år siden i slutten av februar ble det første kjente koronatilfellet påvist i Norge, og i mars innførte regjeringen de mest inngripende tiltakene i fredstid.

Viruset og tiltakene for å stoppe det har preget landet og Holmestrand kommune i ett år.

Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeElin Gran Weggesrud Holmestrand kommune - Det har vært et langt, krevende og annerledes år for oss alle sammen, og vi vil gjerne høre hva innbyggere lurer på om pandemien eller vår lokale håndtering av den, sier ordfører i Holmestrand kommune, Elin Gran Weggesrud.

Ordføreren får med seg kommuneoverlege Ole Johan Bakke på innbyggermøtet, samt kommunedirektør Hans Erik Utne, øverste ansvarlige for kriseledelsen/beredskapsledelsen.

Hun håper mange innbyggere vil benytte seg av denne muligheten, og delta på innbyggermøtet.

- Kanskje du har noen gode tips til hva vi bør gjøre mer av eller mindre av? Eller kanskje hva vi bør gjøre annerledes? Spør ordføreren.

- Send gjerne inn spørsmål og synspunkter i forkant av, eller under møtet, så skal vi forsøke å svare så godt som mulig.

Innbyggermøtet er digitalt. Alle med link kan delta.

Innbyggermøte

• onsdag 3. mars
  • klokken 16.30 til senest 17.30

Her er innbyggermøtet

Møtet holdes på Teams live event. Følger du møtet på PC trenger du kun internett. Følger du møtet på mobil eller nettbrett må du også laste ned Teams-appen for å se møtet. Appen er gratis og du trenger ikke å logge inn.

Innbyggermøtet innledes med en oppsummering av året som har gått, og hvordan kriseledelsen jobber.

Innbyggere kan stille spørsmål underveis i møtet, samt i forkant.

Hva lurer du på?

Vi har nå stengt muligheten for å sende inn spørsmål på forhånd. Du kan stille spørsmål skriftlig i selve møtet.

Spørsmålene må gjelde koronasituasjonen i Holmestrand kommune, og være generelle.

Kommunens temaside om korona