Velkommen til uteaktivitet ved fritidsklubb

Det store gule huset - Klikk for stort bildeDet store gule huset Holmestrand kommune Fritidsklubbene er koronastengt, og foreløpig vet ingen når klubbene kan åpne igjen. Ungdommer som savner møteplassen sin er velkommen til å bli med på uteaktiviteter som er morsomme, sosiale, nyttige og trygge ved "Det store gule huset" i Sande.

Liker du å jobbe med verktøy og hagearbeid?

Vi inviterer ungdommer i Holmestrand til enkelt vedlikeholdsarbeid ved Det store gule husets uteområdet tirsdag 21. april, onsdag 22. april og torsdag 23. april. i uke 18 fra kl. 14.00-16.00

Alle ungdommer som liker å jobbe med verktøy og hagearbeid er hjertelig velkommen!

Aktivitetene:

• enkel oppussing av klubbens utemøbler
  • luke, beskjære og plante i blomsterbed
  • rake og rydde på uteområdet

Ta med noe å spise og drikke hvis du ønsker.

Smittevern ivaretatt

Dette er ment som en hyggelig sosial aktivitet etter dagens skoleøkt og gruppene vil være på max 4 ungdommer og én voksen. Det er ikke tilgang til klubbens lokaler annet enn bruk av toalett i yttergangen. Dette toalettet vil bli vasket på slutten av hver dag.

Vi følger retningslinjer for å unngå smitte, holder 1 meter avstand, hoster i albue, vasker hender før inntak av mat, etter toalettbesøk og ved hosting.

I forbindelse med smittevern er det best å bruke eget utstyr. Har du eget utstyr til hage/vedlikehold, skriv det gjerne ved påmelding. Hvis du ikke har, får du låne nyvasket utstyr av oss.

For å delta må du melde deg på

Ta kontakt for påmelding til mari.syrstad@holmestrand.kommune.no