Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Aktuelt

Vellykket webinar om hvordan bli leverandør til det offentlige

Kurs i offentlige anskaffelser - Klikk for stort bildeKurs i offentlige anskaffelser Skjermdump fra webinar  I februar inviterte Holmestrand kommune små og store næringsaktører i kommunen til et kurs i offentlige anbudsprosesser.

I kurset fikk deltagerne en gjennomgang i offentlige anbudsprosesser, innføring i hvordan å bruke anbudsportalen Mercell, og Holmestrand Næringsforening viste sin leverandøroversikt, hvor alle aktører kan registrere seg for å bli synlige når kommunen gjør innkjøp og ser etter leverandører.

Webinaret ble tatt godt imot, og det var over 20 påmeldte deltagere.

Næringssjef Arve Vannebo - Klikk for stort bildeNæringssjef Arve Vannebo Holmestrand kommune Øke kompetansen på innkjøp og anbud

- Dette er en oppfølging av den nylig vedtatte innkjøpsstrategien i Holmestrand kommune, forteller næringssjef i Holmestrand, Arve Vannebo.

- Jeg er glad for at vi i samarbeid med Holmestrand Næringsforening og næringslivet i kommunen kan jobbe for å øke kompetansen på innkjøp og anbud. 

I Holmestrand kommune ønsker vi å utvikle lokalt næringsliv, også i forbindelse med våre innkjøp og anskaffelser av varer, tjenester, bygg og anlegg. Dette er viktig utfra flere perspektiver; miljø, kortreiste varer/tjenester og samfunnsansvar. 

Les Gi tilbud i anbudskonkurranser 
Les mer om kommunens anskaffelsesstrategi 

Til toppen