Vi heiser regnbueflaggene

Ordfører Elin Gran Weggesrud på torvet i Sande - Klikk for stort bildeOrdfører Elin Gran Weggesrud på torvet i Sande Holmestrand kommune Fredag 17. juni går flagget til topps i flersenterkommunen Holmestrand. Vi heiser regnbueflagget i Hof, Sande og i Holmestrand by som et symbol på frihet og likeverd, og flaggene pryder kommunen hele helgen 17.-20. juni.

- I vår kommune er det rom for alle, og vi er stolte av å være med og flagge med regnbueflagget denne helgen, sier ordfører i Holmestrand kommune, Elin Gran Weggesrud.

Toleranse, mangfold og likestilling

- Vi jobber bevisst med å hver dag fremme verdier og holdninger som toleranse, likeverd, mangfold, likestilling og like muligheter for alle – uavhengig av hvem du er og hvem du er glad i, sier Weggesrud.

Hvor flagges det?Regnbueflaggene på Sande torg - Klikk for stort bildeRegnbueflaggene på Sande torg Holmestrand kommune

• Utenfor Herredshuset i Hof
  • På Graarudsplass utenfor biblioteket Holmestrand by
  • På torvet i Sande

Flaggene heises fredag morgen 17. juni og tas ned igjen mandag 2. juni.