Vi søker en strategisk og synlig kommunalsjef - Samfunn, teknikk og miljø

Kommunalsjefen vi leter etter er en utviklingsorientert og fremtidsrettet samfunnsaktør. Dersom dette appellerer til deg, er kanskje du den kommunalsjefen vi ønsker oss!

Bølgebryter med folk som fisker - Klikk for stort bildeVelkommen til nydelige Holmestrand Holmestrand kommune

Fremtidens tjenester i kommunen bygges med god og relevant kompetanse, godt medarbeiderskap, mestringsorientert ledelse og samarbeid for å nå mål. Holmestrand kommune søker en strategisk, strukturert og synlig kommunalsjef for programområdet Samfunn, teknikk og miljø som kan bidra til å imøtekomme dagens og fremtidens forventninger til området.

Bredt spekter av oppgaver

Samfunn, teknikk og miljø har et bredt spekter av oppgaver innen planlegging, samfunnsutvikling, kommunalteknisk drift og tjenesteformidling. Holmestrand kommune er inne i en ekspansiv periode med viktige utviklingsprosjekter og store investeringer knyttet til bl.a. sentrumsutvikling, utbygging av skoler og boliger. Kommunen har et godt tjenestetilbud og en kompetent og velfungerende organisasjon.

Videreutvikle Holmestrand kommune

Kommunalsjefen har en viktig rolle i å bidra til videreutviklingen av Holmestrand kommune som en fremtidsrettet samfunnsaktør. Kommunalsjefområdet består i dag av fire virksomheter med totalt ca. 170 ansatte: Eiendom og samferdsel, Vann og avløp, Plan, bygg og landbruk og Service og renhold.

Søknadsfrist 1. mars 2023.

Les hele stillingsannonsen

Fakta om Holmestrand kommune

39. plass på kommunebarometeret

Pent byks i kommune-NM