1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Vi søker støttekontakter til barn og unge

Barn leker i gresseet - Klikk for stort bildeSom støttekontakt bidrar du med positive opplevelser og gir hjelp til utvikling. Shutterstock Har du lyst til å jobbe som støttekontakt og gjøre noe meningsfylt for andre? Barnehabilitering utenfor institusjon søker nye støttekontakter for barn og unge i alderen 0-18 år.

Som støttekontakt vil du være en viktig person i et annet menneskes liv. Du bidrar med positive opplevelser og gir hjelp til utvikling. Støttekontakt er en kommunal tjeneste, og betegner en person som gir andre assistanse, støtte og oppfølging på fritiden.

Hjelpen er tilpasset den enkelte, og målet er en meningsfull fritid og aktivitet i samvær med andre. Oppdraget er som regel noen timer i uken.

• Det stilles ingen krav til utdannelse eller kompetanse
  • Du må være omsorgsfull, kreativ, engasjert, tålmodig, og ha godt med overskudd og driv
  • Det er viktig å kunne gi nødvendig trygghet, stabilitet og forutsigbarhet
  • Du må være en trygg og ansvarsfull person
  • Søker må være over 18 år og ha plettfri vandel. Fremvisning av politiattest og signering av taushetserklæring gjøres ved ansettelse
  • Arbeidet blir lønnet av Holmestrand kommune på oppdragsavtale

Er dette noe for deg? Ta kontakt med oss!