Vi vil ha dine innspill på utviklingen av bydelen Holmestrand Nord

Holmestrand Nord - Klikk for stort bildeHolmestrand Nord Bane Nor, Anne Mette Storvik Akvarium, dykkesenter og svømmehall. Sjøpromenade, helårsbad, streetmekka, flytende hytter, utekino, urbant jordbruk, og mye mer. Arkitektene har foreslått mange muligheter for bydelen Holmestrand Nord, hvor fortetting er et premiss. Nå ønsker Holmestrand kommune dine innspill.

Arkitektteamene sine forslag til utvikling av Holmestrand Nord kom i mars, og Bane NOR, Vestfold og Telemark fylkeskommune og Holmestrand kommune har jobbet videre med en utviklingsstrategi for området.

Sammendrag og evaluering av mulighetsstudiene  (PDF, 5 MB)

Forslag til Utviklingsstrategi kan du lese her  (PDF, 4 MB)

Næringssjef Arve Vannebo - Klikk for stort bildeNæringssjef Arve Vannebo Holmestrand kommune - Det skal være gode muligheter for å gi innspill, både i dag, og i et par uker fremover, sa næringsjef Arve Vannebo under det åpne møtet på Biorama 26. august.

Litt over 50 stykker hadde samlet seg for å se presentasjonen av mulighetsstudiet, og stille spørsmål. De som fulgte møtet live hjemmefra hadde også mulighet til å stille spørsmål. Les mer om møtet og se opptaket

Tidligere samme dag ble det holdt en workshop med ulike interessegrupper i kommunen.

- Alle aktørene representerer mange ulike interesser. Det er en bra sammensatt gjeng, sa næringssjef Arve Vannebo under workshopen.

- Da kan vi jobbe litt mer i dybden. Det blir spennende å høre hva hva som er viktig for folk når en skal bygge en ny bydel.

Det har vært workshop, åpent møte, utstilling, og mulighet for å gi innspill underveis. Holmestrand Nord har også vært tema på frokostmøte hos Næringsforeningen.

Tilbakemeldinger og innspill vil bli oppsummert og vedlagt den politiske saken som blir politisk behandlet i oktober.

Gi dine innspill til utvikling av området

Etter en bred presentasjon med mulighet for spørsmål, åpner vi nå opp for at innbyggere igjen kan gi innspill for ønsket utvikling av på prosjektet og området – før saken kommer til politisk behandling.

Innspillsskjemaet vil være åpent fra fredag 28. august t.o.m 10. september.

Samarbeid om utvikling av Holmestrand Nord

Holmestrand Nord omfatter hele området på ca 100 daa rundt den nordre stasjonsutgangen.

«Den produktive byen», «Den aktive og engasjerte byen» og «Naturbyen» er tre muligheter for utvikling av Holmestrand Nord.

Her kan du lese forslagene fra arkitektteamene til utvikling av Holmestrand Nord

Se kommunens instagramkonto for bilder fra åpent møte