Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

01.04.2020 12.33

Viktig melding fra legevakten i Drammen om korona:

Klikk for stort bildeHelse 2020 Shutterstock Legevakten gjør sitt ytterste for å sikre at alle, uansett hvilke symptomer eller sykdommer man har, får raskest mulig svar. Derfor er det viktig at alle henvendelser vedrørende koronaviruset gjøres til egne telefonnumre som er opprettet i forbindelse med dette virusutbruddet.

Koronanummer:

Alle som henvender seg til legevakten i Drammen vedrørende koronaviruset, oppfordres til å ta kontakt på telefon 32 26 56 04 mellom klokken 0800 og 2300 eller på telefon 32 25 41 78.

Er henvendelsen din til legevakten koronarelatert, skal du ikke ringe 116 117. Dette nummeret skal bare brukes av pasienter med andre sykdommer.