Vil du hjelpe flyktninger fra Ukraina med bolig?

Ordfører i Holmestrand kommune, Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeOrdfører i Holmestrand kommune, Elin Gran Weggesrud Holmestrand kommune De som har tilgjengelige boliger kan ta kontakt med Holmestrand kommune ved å fylle inn vårt skjema, slik at vi får en oversikt over mulige bosteder for ukrainske flyktninger.

Tusen takk for engasjementet så mange viser for mennesker som flykter fra krig. Det er UDI som har ansvaret for å koordinere flyktninger. Kommunen bidrar med å få en oversikt over mulige bosteder som vi kan bruke dersom vi får en forespørsel fra UDI om bosetting.

Ordfører Elin Gran Weggesrud kan fortelle at flere innbyggere har signalisert og sagt at de er klare til å hjelpe med det de kan hvis det kommer flyktninger hit.

- Jeg er så glad for å se engasjementet, solidariteten og handlekraften innbyggerne våre viser for våre medmenneskene våre i nød. Det er rørende og det er viktig og det sier mye om hvor fine folk innbyggerne våre er.

Ordføreren  understreker at Holmestrand ikke har fått noen formell henvendelse om å ta i mot noen flyktninger enda.

- Men det er grunn til å tro at det bare er et tidsspørsmål før det er behov for at vi stiller opp. Derfor er jeg veldig glad for at vi nå har laget et system som gjør at vi kan være bedre forberedt på den jobben som vi sannsynligvis står foran sammen, sier Elin Gran Weggesrud.

Foreløpig registrerer vi kun boligmuligheter

Vi registrerer foreløpig bare boligmuligheter, og vil ta kontakt med aktuelle som har meldt inn en boligmulighet, dersom det oppstår behov.

Har du spørsmål, eller vil snakke med en i kommunen om dette, så ta kontakt med Holmestrand kommune i åpningstiden 8-15.30:

Sentralbord tlf. 33 05 95 00
E-post: postmottak@holmestrand.kommune.no

Legg inn informasjon om tilgjengelig bolig her (trykk knappen nederst to ganger for å sende inn)

Felt merket med * må fylles ut