17.06.2021 10.20

Vil du hjelpe som frivillig?

Bjarne Henning Mathisen søker frivillige - Klikk for stort bildeBjarne Henning Mathisen søker frivillige Holmestrand kommune Frivilligsentralen i Holmestrand hjelper til under vaksineringen på Høyanghallen.

Frivilligsentralen anviser parkeringsplasser ved hallen på vaksinasjonsdagene. Bjarne Mathisen, leder i Holmestrand frivilligsentral, ønsker å ha med flere frivillige.

Vi trenger flere som kan bistå frivillig en gang i blant som parkeringsvakt/frivillig under vaksineringen på Gjøklep. Tidspunktet er som regel 8.30-14, og enkelte ettermiddager. Ta kontakt med Frivilligsentralen.

Sentralen har også mange andre flotte tilbud for frivillige og de som trenger hjelp. Tid og omfang bestemmer den frivillige selv.

Holmestrand frivilligsentral

Kontakt: Bjarne Mathisen
bjarne.mathisen@holmestrand.kommune.no,  telefon: 476 56 901
Holmestrand frivilligsentral

Les mer om Frivilligsentralen her.