Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Webinar: Hvordan bli en leverandør til det offentlige?

Handlevogn og paragrafer - Klikk for stort bildeHvordan bli en leverandør til Holmestrand kommune? Shutterstock Holmestrand kommune ønsker små og store næringsaktører velkommen til gratis kurs i offentlige anbudsprosesser.

Holmestrand kommune har vedtatt ny anskaffelsestrategi, hvor vi blant annet legger vekt på å utvikle lokalt næringsliv.

Vi arrangerer derfor et kurs for å vise hvordan lokale leverandører kan gi tilbud i anbudskonkurranser. Kurset er pga koronasituasjonen digitalt, og alle må melde seg på via påmeldingsskjemaet. Webinaret er gratis.

Leverandørkurs

Onsdag 17. februar kl. 12.30-14

Kursinnhold

• 12.30: Velkommen v/Janne Visnes Melgaard, assisterende kommunedirektør/ kommunalsjef strategi og samfunnsutvikling i Holmestrand kommune
  • 12.35–13.05: Gjennomgang av offentlige anbudsprosesser v/ Rannveig Kjørvik, Rakkestad kommune
  • 13.05-13.15: Spørsmål
  • 13.15–1345: Mercell, hvordan bruke anbudsportalen v/Thorstein Olsen
  • 13.45-14: Spørsmål

Meld deg på. Alle som melder seg på vil få tilsendt lenke til webinaret.

Les Holmestrand kommunes anskaffelsestrategi