1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Frivillighetens torg & Generasjonslekene 10. september

Prøv ut nye aktiviteter og vinn fine premier

Lørdag er det duket for lek og moro for alle innbyggere, uansett alder. Alt folk trenger å gjøre er å samle sammen et lag bestående av minst to generasjoner, og møte opp. Det trenger ikke å være et "familielag", her kan man invitere med seg en god nabo, kollega eller andre kjente. Det er gratis å delta, og deltakerpremier til alle. Sett sammen et lag, og møt opp 10. september!

tautrekking

Lørdag 10. september er årets store marked for fritidsaktiviteter - frivillighetens torg. Over 50 lokale foreninger er klare til å presentere sine fritidstilbud til innbyggerne! Holmestrand Rotary Klubb deler ut årets Æres Nysgjerrig-pris. Delta i Generasjonslekene og la deg inspirere av minikonserter, aksjoner, leker og infostands og hyggelige aktiviteter for barn. Kanskje du finner en ny hobby?

Hold av datoen: lørdag 10. september

Er du litt interessert i kaninhopping, fotografering, eller bridge? 10. september markerer vi frivillighetens år i Holmestrand kommune, og inviterer til en morsom torgdag for alle innbyggere og frivillige. Bli kjent med ulike aktiviteter og frivillig arbeid, og delta i generasjonslekene!

Alle innbyggere er invitert til Generasjonslekene 10. september

Klarer du å slå bestefar i gaming? Frister det å «kaste på stikka» med gode venner igjen? Kanskje prøve discgolf for første gang? Eller teste ut ulike aktivitetstilbud som nyinflyttet innbygger? Hold av lørdag 10. september i kalenderen, for da arrangeres Generasjonslekene i vår kommune!

Mye skjer på frivillighetens torg, blant annet Generasjonslekene

Vi markerer Frivillighetens år og inviterer til en morsom torgdag for alle innbyggere og frivillige. Nå kan du melde foreningen på torget for å få plass! Her kan foreninger vise frem det dere brenner for, og rekruttere nye medlemmer.