1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Kommunen markerer Frivillighetens år

Kommunen markerer Frivillighetens år

Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Det skal markeres i hele landet, fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer. 

Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding og støttes av Kulturdepartementet. Det er Frivillighet Norge, samarbeidsforum for frivillige organisasjoner i Norge, som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere året.

Bli med og feire Norges viktigste lagarbeid!

Frivillighetens år 2022 skal feires av frivillige, medlemmer, organisasjoner, kommuner, næringsliv og alle andre, både nasjonalt og lokalt. Frivillighetens år er deres år!

På nettsiden til Frivillighetens år finner du alt du trenger av informasjon, inspirasjon og mye nyttig. 

Frivillighetens år i Holmestrand kommune

Det er mange gode idéer i hodene til frivillige, organisasjoner, aktivitetssentrene, frivilligsentralene og mange andre bidragsytere. Under ser du en liten samling av det som er under utvikling.

Så langt kan du lese om Vår Dag, Frivillighetens torg og Generasjonslekene, Sykkelturen Nordkapp-Arendal, SeniorSeptember, frivillighetsprisen og hverdagsglede. 

Kontakt:

Det er mange som er involvert i Frivillighetens år. Du kan blant annet ta kontakt med aktivitetssentrene, Frisklivssentralen eller Frivilligsentralene for å få vite mer om året. 

Du kan også ta direkte kontakt med 

Kulturkontoret, Sonja Søtje-Andresen - sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no, telefon 951 16 445

Sande frivilligsentral, Camilla Castellan - camilla.castellan@holmestrand.kommune.no, telfon 941 60 750

Leve hele livet-koordinator, Karoline Skaara - karoline.skaara@holmestrand.kommune.no, telefon 934 65 103

Til toppen