Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Registrer deg til vaksine her

Assisterende kommuneoverlege Anne Egaas Kavlie-Borge - Klikk for stort bildeAssisterende kommuneoverlege Anne Egaas Kavlie-Borge Holmestrand kommune For at vi skal nå deg når det er din tur til å få vaksinen, ber vi om at du registrerer om du ønsker vaksine eller ikke. Dette kan du gjøre selv, eller du kan få noen til å hjelpe deg. Vaksinasjon er gratis.

Oppfordringen går til alle innbyggere i Holmestrand kommune i alder 18-84. De eldre aldersgruppene er ivaretatt på andre måter.

Slik registrerer du deg i vaksinekøen

Du skal registrere fødsels- og personnummer, telefonnummer og svare på spørsmålene som stilles.

Hjelper du en med registreringen?

Du kan registrere på vegne av en som ikke har bank-ID eller smarttelefon. Logg deg inn med din egen bank-ID, velg at du gjør det for noen andre, og legg inn din relasjon til personen. Legg inn ditt eget telefonnummer om personen du hjelper ikke har smarttelefon. Da må du hjelpe personen på nytt når beskjeden kommer om at det tid for å bestille vaksinetime.

Registrer deg til vaksine her

Dersom du får opp teksten i registreringsskjemaet på engelsk, så må du trykke på ikonet oppe til høyre (jordkloden) i skjemaet for å endre språket til norsk.

Klarer du ikke registrere deg digitalt?

Ring hjelpetelefonen på 33 28 42 58 som er åpen kl. 9-14.30 på hverdager. Da får du nødvendig hjelp til å registrere opplysningene om vaksinasjonen. Vi gjør oppmerksom på at hjelpetelefonen bare skal brukes til vaksineregistrering og timebestilling for de som ikke kan gjøre dette digitalt, samt avbestilling av time.

Vær oppmerksom på at det kan være lang ventetid på telefonen.

Hva skjer etter du har registrert ja/nei til vaksine?

Når du har registrert deg, vil du bli varslet på SMS når det åpnes for at du kan bestille time til vaksine. Dersom du har oppgitt en annen persons telefonnummer, må du forsikre deg om at vedkommende varsler deg når det kommer en SMS fra Holmestrand kommune om at det er mulig å bestille tid til vaksinasjon.

Når du har mottatt SMS’en må du, enten selv eller ved hjelp fra andre, logge deg inn på samme nettsted og bestille time, eller ringe hjelpetelefonen. Ved timebestilling må du svare på noen helserelaterte spørsmål. Vaksinen er gratis, og den består av to doser. Du må bestille tid for begge doser.

Viktig ved timebestilling!
Kun når du har fullført hele registreringen for timebestilling, så vil du raskt få en SMS. Får du ingen SMS, må du gjøre registreringen på nytt. Vi opplever at enkelte har gått for raskt ut av løsningen, og da blir ikke time registrert og ingen SMS blir sendt ut.

Personvern og vaksineregistrering

Personvernerklæring for digitale skjema