Vi har egne lokale regler. Utover de følges nasjonale regler og anbefalinger.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

12.05.2021 14.13

Siste nytt sendt presse

16. mai: Holmestrand kommunes koronastatus

Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager. Det er fem nye smittet siden fredag kveld med covid-19, og det er totalt 38 i isolasjon nå. 518 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 478. Det har vært to koronarelaterte dødsfall.

De nye tilfellene har alle kjent smittevei.

17.mai hilsen

- Selv om årets 17. mai i Holmestrand blir ekstra spesiell, uten noen lokale arrangementer, er det viktig å huske at vi feirer Norges grunnlov og det landet vi er glade i. Feiringen er annerledes, men dagen er like verdifull. Jeg ønsker alle en riktig godt 17. mai sier ordfører Elin Gran Weggesrud.

- Jeg ønsker også å sende en ekstra hilsen til de som sitter i isolasjon og karantene, sier ordføreren. - Jeg håper både de og vi andre snart kan få en mer normal hverdag.

Tre sykehjemsavdelinger åpnet for besøk

De tre avdelinger ved bo- og behandlingssentrene i Hof og Holmestrand var stengt for besøk er åpnet for besøk.

Neste møte

Kriseledelsen har planlagt nytt møte på tirsdag.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager. Det er seks nye smittet siden tirsdag kveld med covid-19, og det er totalt 50 i isolasjon nå. 513 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 461. Det har vært to koronarelaterte dødsfall.

Det er 7 nye smittet siden tirsdag ettermiddag med covid-19, og det er totalt 58 i isolasjon nå. 508 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 449. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager. Det er seks nye smittet siden mandag formiddag med covid-19, og det er totalt 56 i isolasjon nå. 501 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 444. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager. Det er 22 nye smittet siden fredag formiddag med covid-19, og det er totalt 58 i isolasjon nå. 495 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 436. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager.  Det er 3 nye smittet siden torsdag med covid-19, og det er totalt 65 i isolasjon nå. 473 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 407. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager.  Det er 11 nye smittet siden tirsdag formiddag med covid-19, og det er totalt 64 i isolasjon nå. 469 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 402. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Det er 11 nye smittet siden lørdag med covid-19, og det er totalt 75 i isolasjon nå. 453 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 377. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Det er 13 nye smittet i løpet av fredag kveld med covid-19, og det er totalt 71 i isolasjon nå. 442 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 372. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager. Det er 12 nye smittet siden torsdag ettermiddag med covid-19, og det er totalt 63 i isolasjon nå. 429 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 365. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager.  Det er to nye smittet siden søndag ettermiddag med covid-19, og det er totalt 72 i isolasjon nå. 455 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 382. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.