Siste nytt sendt presse

29. juli: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock  Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er to nye smittet siden tirsdag formiddag med covid-19, og det er åtte i isolasjon nå. 565 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 555. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

De nye smittede har kjent smittevei.

Assisterende kommuneoverlege Andreas Thunes - Klikk for stort bildeAssisterende kommuneoverlege Andreas Thunes Holmestrand kommune - Alle innbyggere som er 18 år og eldre, og som ikke har fått første vaksinedose, er velkommen til drop-in for å få sin første dose, sier assisterende kommuneoverlege Andreas Thunes.

80,5 prosent av innbyggere i kommunen 18 år og eldre har så langt fått første vaksinedose.

Velkommen til drop-in 4. august!

Drop-in blir mellom kl. 9-11 og 12-13 onsdag 4. august i kommunens vaksinasjonslokaler. Disse ligger i Høyanghallen på Gjøklep, med adresse Botne Kirkevei 15. 3085 Holmestrand. Fra Hvittingfossveien er det skiltet hele veien til vaksinasjonslokalene. Drop-in tilbudet gjelder innbyggere 18 år og eldre som ikke har fått vaksine. Koronavaksine og vaksinasjon er gratis.

Fremskynder dose to av koronavaksinen

Holmestrand kommune har fått nok doser for å kunne tilby første vaksinedose til våre innbyggere. Fra og med uke 32 har FHI nå åpnet opp for å tilby befolkningen andre vaksinedose. Holmestrand kommune jobber nå med å fremskynde dose to for innbyggerne, og det vil komme informasjon i neste uke om gjennomføringen av dette.

Ropert

 Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er en ny smittet siden torsdag formiddag med covid-19, og det er seks i isolasjon nå. 566 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 558. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er tre nye smittet siden fredag formiddag med covid-19, og det er seks i isolasjon nå. 563 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 555. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er to nye smittet siden torsdag formiddag med covid-19, og det er fire i isolasjon nå. 560 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 554. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er 3 nye smittet siden tirsdag formiddag med covid-19, og det er 7 i isolasjon nå. 557 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 548. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

 Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er én ny smittet siden tirsdag formiddag med covid-19, og det er tre i isolasjon nå. 558 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 553. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er ingen nye smittet siden torsdag med covid-19, og det er tre i isolasjon nå. 557 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 552. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er 1 nye smittet siden torsdag formiddag med covid-19, og det er 4 i isolasjon nå. 554 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 548. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er 3 nye smittet siden tirsdag formiddag med covid-19, og det er 6 i isolasjon nå. 553 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 545. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er 3 nye smittet siden torsdag formiddag med covid-19, og det er 3 i isolasjon nå. 550 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 545. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er ingen nye smittet siden tirsdag formiddag med covid-19, og det er ingen i isolasjon nå. 547 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 545. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Til toppen