Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Siste nytt sendt presse

24. februar: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus fra Holmestrand kommune Holmestrand kommune Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er to nye smittet siden mandag med covid-19, og totalt 8 i isolasjon nå. 219 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 211. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

De to nye smittede er mest sannsynlig smittet utenfor kommunen. En er smittet med den britiske mutasjonen av koronaviruset.

Siden det er påvist mutert virusvariant, gjennomføres forsterkede smittesporings-tiltak, både når det gjelder karantenesetting og testing.

Kommunens beredskapsledelse følger situasjonen tett.
Smittesituasjonen vurderes uendret i kommunen.

Kommuneoverlege Ole Johan Bakke - Klikk for stort bildeKommuneoverlege Ole Johan Bakke Holmestrand kommune - Ha lav terskel for å teste for koronavirus ved symptomer, sier kommuneoverlege i Holmestrand kommune, Ole Johan Bakke.

- Dette på grunn av vår nye situasjon med tilstedeværelse i samfunnet av de mer smittsomme mutantversjonene.

Ropert

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er to nye smittet siden fredag med covid-19, og totalt 7 i isolasjon nå. 217 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 210. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Ropert

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har jevnlig møter. Det er ingen nye smittet siden onsdag med covid-19, og totalt 7 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er tre nye smittet siden mandag med covid-19, og totalt 10 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er to nye smittet siden fredag med covid-19, og totalt 11 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er fire nye smittet siden onsdag med covid-19, og totalt 11 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er en ny smittet siden mandag med covid-19, og totalt 10 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er fire nye smittet siden fredag med covid-19, og totalt 9 i isolasjon nå.

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er tre nye smittet siden onsdag med covid-19, og totalt 9 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er en ny smittet siden mandag med covid-19, og totalt 7 i isolasjon nå.

Ropert

Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredag. Det er to nye smittet siden fredag med covid-19, og totalt 9 i isolasjon nå.