Koronasituasjonen

Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

30.11.2020 14.07

Siste nytt sendt presse

30. november: Holmestrand kommunes daglige koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Det er en ny smittet siste døgn med covid-19, og totalt 9 smittede nå. 106 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 97 er friske.

Personen som har fått påvist covid-19 er smittet utenfor kommunen.

Smittesporingsarbeidet er i gang.

Kommunens smittesituasjon vurderes uendret.

Ordfører Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeOrdfører Elin Gran Weggesrud Holmestrand kommune Ordfører Elin Gran Weggesrud kommer med en oppfordring til innbyggerne i førjulstiden.

- Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de fine butikkene vi har i denne kommunen til innkjøpene som skal gjøres, sier Elin Gran Weggesrud.

- Butikkene våre er svært gode på smittevern og de trenger mer enn noen gang at vi bruker de. Og jeg er helt sikker på at du finner den perfekte gaven til både svigermor, tantebarn og kjæreste i enten Hof, Sande eller Holmestrand.

 

Per kl. 14.00 den 30. november 2020 kan Holmestrand kommune informere:
For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å iverksette regjeringens tiltak:

Status: en ansatt i hjemmetjenesten smittet med covid-19

De hjemmeboende pasientene som var nærkontakter ble testet søndag, og svar vil foreligge mest sannsynlig tirsdag.

Vi oppdaterer saken ved nytt her

Digital kommunestyremøte 2. Desember

Det blir kommunestyremøte på Teams onsdag 2. Desember kl. 16.30-21.00. Møtet kan sees direkte på kommuneTV.

Kommuneoverlegenes forsterkede råd forlenges tre uker til

I november kom kommuneoverlegene med forsterkede råd til befolkningen, i første omgang for perioden ut måneden. Disse rådene videreføres i tre uker til.

6 FORSTERKEDE RÅD TIL BEFOLKNINGEN:

  1. Det oppfordres til økt bruk av hjemmekontor så langt det er forenlig med forsvarlig drift
  2. Befolkningen oppfordres til å begrense antall sosiale kontakter per uke
  3. Hold oversikt over hvem du har vært i kontakt med
  4. Bruk munnbind på ved reiser med kollektivreiser til Viken og Oslo, dersom det ikke er mulig å overholde 1 meters avstand.
  5. Sikre at du har munnbind tilgjengelig for bruk
  6. Hvis du, eller en i samme husstand, utvikler klassiske symptomer på covid-19, ber vi alle i husstanden om å holde seg i en karantene inntil den som er syk har blitt testet og testsvaret foreligger. Klassiske symptomer innebærer nyoppstått hoste, feber, tungpust eller tap av smak- og luktesans.
    I praksis vil dette i de fleste tilfeller gjelde voksne, da barn ofte ikke har klassiske symptomer. Barn vil oftest håndteres ved at de holdes hjemme ved forkjølelsessymptomer, uten at foreldrene karantenesettes før barnet evt. tester positivt etter å ha sett an i 48 timer.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Det er en ny smittet siste døgn med covid-19, og totalt 12 smittede nå. 105 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 93 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Det er en ny smittet siste døgn med covid-19, og totalt 11 smittede nå. 104 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 93 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Siden 25. November er to ny smittet med covid-19, og det er totalt 10 smittede nå. 103 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 93 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Det er en ny smittet siste døgn med covid-19, og totalt 10 smittede nå. 101 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 91 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Det er to nye smittet siste døgn med covid-19, og totalt 10 smittede nå. 100 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 90 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager kl. 12.00. Det er en ny smittet siste døgn med covid-19, og totalt 13 smittede nå. 98 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 85 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen fra neste uke mandag, onsdag og fredag kl. 12.00. Det er en ny smittet siste døgn med covid-19, og totalt 12 smittede nå. 97 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 85 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen hverdager kl. 12.00. Det er to nye smittet siste døgn med covid-19, og totalt 14 smittede nå. 96 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 82 er friske.

  

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen hverdager kl. 12.00.Det er ingen flere smittetilfeller i Holmestrand, men det er ett smittetilfelle hos en person som er folkeregistrert i Holmestrand, men som bor i Oslo. Vedkommende har ikke vært i vår kommune etter konstatert smitte. 94 innbyggere i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 82 er friske.

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen hverdager kl. 12.00. Det er tre nye smittet siste døgn med covid-19, og totalt 14 smittede nå. 93 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. 79 er friske.

Til toppen