Koronasituasjonen

18.10.2021 15.01

Siste nytt sendt presse

18. oktober: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus fra Holmestrand kommune Holmestrand kommune  Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag. Det er fem nye smittet med covid-19 siden mandag forrige uke, og det er én i isolasjon nå. 818 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 815. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Det er én med ukjent smittevei blant de nye smittede.

Oppfriskningsdose må tas seks måneder etter dose to

Nå er alle over 65 år invitert per brev til å bestille seg time til oppfriskningsdose (dose tre). Det må ha gått seks måneder siden dose to, før oppfriskningsdosen tas. Vi ber innbyggere derfor sørge for at det har gått lang nok tid fra dose to ble satt til dato for bestilt time. Det betyr at de som per i dag fikk dose to før 18. april nå kan få sin oppfriskningsdose.

Målet med å tilby en tredje vaksinedose er å gi bedre beskyttelse mot Covid-19 viruset. En tredje dose vil øke mengden antistoffer, og gi en bedre beskyttelse mot muterte koronavirus. Vaksinasjonen foregår på vårt Koronasenter i Holmestrand by. Bestill time her

Vaksinestatus

  • 19356 innbyggere har fått én dose
  • 17293 innbyggere har fått to doser
  • 90,3 prosent av innbyggerne over 18 år har fått én dose
  • 86,5 prosent av innbyggerne over 18 år har fått to doser og er fullvaksinert
Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag. Det er ti nye smittet med covid-19 siden mandag forrige uke, og det er tre i isolasjon nå. 813 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 808. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

 Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag. Det er 19 nye smittet med covid-19 siden mandag forrige uke, og det er 14 i isolasjon nå. 803 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 787. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

 Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag. Det er tre nye smittet siden fredag ettermiddag med covid-19, og det er 20 i isolasjon nå. 784 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 762. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

 Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag, onsdag og fredag. Det er 7 nye smittet siden onsdag ettermiddag med covid-19, og det er 59 i isolasjon nå. 781 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 720. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

 Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag, onsdag og fredag. Det er 13 nye smittet siden mandag ettermiddag med covid-19, og det er 63 i isolasjon nå. 774 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 709. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag, onsdag og fredag. Det er 18 nye smittet siden fredag ettermiddag med covid-19, og det er 67 i isolasjon nå. 761 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 694. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Ropert

Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag, onsdag og fredag. Det er 13 nye smittet siden onsdag ettermiddag med covid-19, og det er 74 i isolasjon nå. 743 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 667. Det har vært to koronarelaterte dødsfall. 

Til toppen