Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Siste nytt sendt presse

10. februar: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus fra Holmestrand kommune Holmestrand kommune Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er en ny smittet siden mandag med covid-19, og totalt 10 i isolasjon nå.

206 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 196. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Den nye smittede er allerede kjent nærkontakt.

Smittesporingsarbeidet pågår.
Kommunens smittesituasjon vurderes uendret.

Digitalt innbyggermøte 3. mars

Vi begynner å nærme oss ett år med korona i Holmestrand kommune og i Norge. Ordfører Elin Gran Weggesrud ønsker å invitere innbyggere til et digitalt innbyggermøte om koronasituasjonen 3. mars.

Her vil innbyggere kunne stille spørsmål blant annet. Mer detaljer om innbyggermøtet vil komme. Følg med på kommunens nettsider.