Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Siste nytt sendt presse

12. februar: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus fra Holmestrand kommune Holmestrand kommune Kommunens beredskapsledelse er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er fire nye smittet siden onsdag med covid-19, og totalt 11 i isolasjon nå.

210 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 199. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Av de fire nye smittede:

• er tre personer allerede kjente nærkontakter
  • har en person ukjent smittevei

Smittesporingsarbeidet pågår.
Kommunens smittesituasjon vurderes uendret.

Påvist covid-19 smitte hos elev ved Botne skole

En elev ved Botne skole på første trinn fikk påvist covid-19 torsdag 11. februar. Nærkontakter er satt i karantene, og testes i dag fredag. Testsvarene kommer i løpet av fredag kveld/lørdag. Informasjon blir gitt til foresatte fortløpende.
Ved nytt i saken oppdateres denne  nettsiden

Vi skal ha trygge skolebusser

Holmestrand kommune har fått tilbakemeldinger fra sine skoler om at noen busser oppleves som fulle og trange. Tilbudet må oppleves som trygt, så tidligere denne uken sendte kommunen en kartlegging over bussituasjonen til Vestfold og Telemark fylkeskommune. Kommunalsjef Inga Marie Klæboe Faleide har en tydelig forventning om at fylkeskommunen tar en ny vurdering på om gjeldende smittevernkrav innfris på bussene, og har bedt om snarlig svar.

Om vaksinering i Holmestrand kommune

Vi ber spesielt de i aldersgruppen 65-84 år som ikke har registrert ja/nei til vaksine, om å gjøre det. Dette gjøres digitalt via kommunens nettside

Skal du hjelpe en med registrering? Du kan registrere på vegne av en som ikke har bank-ID eller smarttelefon. Logg deg inn med din egen bank-ID, velg at du gjør det for noen andre, og legg inn din relasjon til personen. Legg inn ditt eget telefonnummer om personen du hjelper ikke har smarttelefon. Da må du hjelpe personen på nytt når beskjeden kommer om at det tid for å bestille vaksinetime. Det er aldersgruppen 75-84 år kommunen vaksinerer nå.

Når er hallene på Gjøklep ledige

Uke 7: Ny hall ledig mandag 15. februar og fredag 19. februar. Gammel hall ledig mandag 15., tirsdag 16., torsdag 18. og fredag 19. februar, og ettermiddagen alle dager.