Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Siste nytt sendt presse

13. januar: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock  Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har jevnlig møter. Det er seks nye smittet siden mandag med covid-19, og totalt 14 i isolasjon nå.

177 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 163. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Av de seks nye smittede er:

• en person elev ved Haga skole
  • to personer ansatte ved Holmestrand bo- og behandlingssenter
  • en person knyttet til utbruddet ved Drammen sykehus
  • to knyttet til allerede kjente nærkontakter

Smittesporingsarbeidet pågår.
Kommunens smittesituasjon vurderes uendret.

En elev ved Haga skole smittet med covid-19

Inga Marie Klæboe Faleide - Klikk for stort bildeInga Marie Klæboe Faleide Privat Tirsdag kveld fikk en elev ved Haga skole påvist covid-19. Hele første trinn med 65 elever og 13 ansatte er i karantene. Elevene vil følges opp med hjemmeskole.

- I dag tar vi en ny vurdering av ekstra sårbare elever på første trinn, og hvordan ivareta spesielt de i karantenesituasjonen, sier kommunalsjef for oppvekst, Inga Maria Klæboe Faleide.

Aktuelle pårørende og foresatte har fått informasjon om situasjonen. Elever ved de andre trinnene møter som normalt til skolen.
Ved ny informasjon om saken oppdateres denne siden

Status ved Holmestrand bo- og behandlingssenter

Det er en pasient og to ansatte som er smittet med covid-19. Kommunen avventer svar på tester tatt i går tirsdag. 20 ansatte er i karantene, og bemanningssituasjonen er løst internt i kommunen. Sykehjemmet holdes videre stengt for besøkende til og med tirsdag 19. januar for å opprettholde oversikt over situasjonen. Digitale besøk gjør at brukere og pårørende kan holde kontakten.
Ved ny informasjon om saken oppdateres denne siden

Beredskapsmøter denne uken

Det er beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag klokken 12 denne uken. Vi vil sende ut pressemelding i etterkant, og ellers ved behov.