Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Siste nytt sendt presse

18. januar: Holmestrand kommunes koronastatus

Kommunens ledelse er oppdatert på utviklingen, og har jevnlig møter. Det er to nye smittet siden fredag med covid-19, og totalt 14 i isolasjon nå.

183 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 169. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Av de to nye smittede er:

• en person knyttet til utbrudd på sykehuset i Vestfold (SIV)
  • en person allerede kjent nærkontakt

Smittesporingsarbeidet pågår.
Kommunens smittesituasjon vurderes uendret.

Ny teststasjon i Holmestrand fra 20. januar

Fra 20. januar er teststasjonen i Holmestrand lokalisert i Botne Kirkevei 13, 3085 Holmestrand.
Det vil bli skiltet, og de som skal testes kommer gjennom mottak, deretter til testing i telt, og så utkjøring.

Det blir et nytt nummer for bestilling av koronatest, og mulighet til å bestille koronatest digitalt.
Fra onsdag kan du bestille time på teststasjonen ved å ringe 33 28 42 60 mandag-fredag fra klokken 8.30-11.30 og 12-14. Du vil også få muligheten til å bestille test over nett.

Ingen koronatesting i Holmestrand 19. januar

Telefonen for bestilling av test er åpen på tirsdag 19. januar (tlf.  33 06 43 15), men testing utgår tirsdag 19. januar grunnet endring av lokasjon for teststasjon. Tirsdag 19. januar kan innbyggere teste seg ved teststasjonen i Drammen eller Tønsberg.

Status ved Holmestrand bo- og behandlingssenter

Det er ingen nye påviste smittede tilknyttet Holmestrand bo- og behandlingssenter. Det vil være nye testrunder.
Avdeling B, C og D åpnes for besøk fra 19. januar, men besøk er begrenset til nærmeste pårørende, og kun 1-2 personer. Avdeling A holdes stengt for besøkende til og med 24. januar.

Detaljer for besøkstider og kontaktinfo kan en finne på kommunens nettsider.

Status ved Haga skole

Det er ingen nye påviste smittede tilknyttet Haga skole.

Beredskapsmøter denne uken

Det er beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag klokken 12 denne uken. Vi vil sende ut pressemelding i etterkant, og ellers ved behov.