Vi har egne lokale regler. Utover de følges nasjonale regler og anbefalinger.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

12.05.2021 14.13

Siste nytt sendt presse

2. mai: Holmestrand kommunes koronastatus

Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Det er 11 nye smittet siden lørdag med covid-19, og det er totalt 75 i isolasjon nå. 453 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 377. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Alle de nye 11 smittetilfellene har kjent smittevei.
Smittesporing pågår.

Flere av tilfellene er knyttet til Gaupås barnehage og Haga skole.

Det har vært ett smittetilfelle tilknyttet Kjeldås skole.
Det er en smittet tilknyttet Sande videregående, og flere er satt i karantene.
Flere er satt i karantene ved Sande ungdomsskole.
Det er ingen flere smittetilfeller tilknyttet Gjøklep Ungdomsskole.
Gaupås barnehage er stengt midlertidig, da mange ansatte er i karantene. Kjeldås barnehage har redusert drift.

Kommuneoverlege Ole Johan Bakke - Klikk for stort bildeKommuneoverlege Ole Johan Bakke Holmestrand kommune Det ble tatt 125 tester på teststasjonen i Holmestrand lørdag, og 100 i dag.

Kommuneoverlege Ole Johan Bakke oppfordrer befolkningen til å ha lav terskel for å teste seg.

- Har du symptomer, eller tror du kan ha vært utsatt for smitte, så test deg, sier Ole Johan Bakke, kommuneoverlege i Holmestrand kommune.

Bestill koronatest her