Siste nytt sendt presse

20. juli: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter tirsdager og torsdager. Det er ingen nye smittet siden torsdag med covid-19, og det er tre i isolasjon nå. 557 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 552. Det har vært to koronarelaterte dødsfall.

Ordfører Elin Gran Weggesrud og utsikt over Holmestrand by - Klikk for stort bildeOrdfører Elin Gran Weggesrud Holmestrand kommune - Alle som har stått i vaksinekø har nå fått SMS om å bestille time til vaksinering, sier Elin Gran Weggesrud, ordfører i Holmestrand kommune.

- Det er en svært viktig milepæl vi nå har nådd. Tusen takk til alle innbyggere som stiller opp, og tusen takk til alle ansatte som organiserer og gjennomfører vaksinasjonen.

Det er fortsatt mulig å få vaksine i kommunen, om noen som tidligere og av ulike grunner ikke har registrert seg – nå ønsker å få vaksinen. Registrer ja til vaksine her

Når du har registrert deg, vil du bli varslet på SMS når det åpnes for at du kan bestille time til vaksine.

Viktig vaksinemelding til alle født i 2003

Alle innbyggere som fyller 18 år i løpet av 2021, og som ønsker vaksinen, bes ta kontakt med kommunen på tlf 33 28 42 58 (hjelpetelefonen) hverdager mellom 9-14.30 for å finne tid til vaksinering.

Innbyggere kan også ringe 33 28 42 58 (hjelpetelefonen)

• om du har sagt ja til vaksine, men ikke mottatt SMS fra oss
  • om du ikke får til å stille deg i vaksinekø digitalt
  • for å få time direkte uten å gå om registrering i vaksinekø
  • om du må avbestille timen din

Om koronavaksinering i Holmestrand kommune

• Vaksinen er gratis
  • Vi vaksinerer med BioNTech-Pfizer
  • 14873 innbyggere har fått første vaksinedose. Det utgjør 74,6 prosent innbyggere over 18 år.
  • 8265 innbyggere har fått to doser