29.11.2021 17.51

Siste nytt sendt presse

25. oktober: Holmestrand kommunes koronastatus

Ropert - Klikk for stort bildeKoronastatus fra Holmestrand kommune Holmestrand kommune Beredskapsledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter hver mandag. Det er fem nye smittet med covid-19 siden mandag forrige uke, og det er to i isolasjon nå. 823 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 819. Det har vært to koronarelaterte dødsfall.

Det er én med ukjent smittevei blant de nye smittede.

Assisterende kommuneoverlege Andreas Thunes - Klikk for stort bildeAssisterende kommuneoverlege Andreas Thunes Holmestrand kommune Luftveisinfeksjoner øker på høsten som forventet.

- Men det er fortsatt viktig å holde seg hjemme når du er syk med nyoppståtte luftveissymptomer, og teste deg for covid-19, sier Andreas Thunes, assisterende kommuneoverlege i Holmestrand kommune.

Slik kan du teste deg

Innbyggere kan teste seg på teststasjonen eller ta en hurtigtest selv.

Teststasjonen er åpen hverdager 8-15.30 og 12-14 i helger. Du kan bestille time på teststasjonen ved å ringe 33 28 42 60 Telefontiden på hverdager er 8.30-11.30 og 12-15, og 12-14 lørdag og søndag. Du kan også bestille time til test over nett.

Teststasjonen ligger i Langgt. 48, og det er gå-testing i garasjen med inngang fra Sykehusveien. Om du kommer med bil kan du benytte ordinær gateparkering i Holmestrand sentrum.

Innbyggere som er anbefalt å teste seg kan hente hurtigtest her i teststasjonens åpningstid. Dersom hurtigtesten er positiv må du gå i isolasjon og kontakte teststasjonen for å bestille en bekreftende PCR-test.

Vaksinestatus

• 19387 innbyggere har fått én dose