Vi har egne lokale regler. Utover de følges nasjonale regler og anbefalinger.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

12.05.2021 14.13

Siste nytt sendt presse

28. april: Holmestrand kommunes koronastatus

Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har faste møter mandager, onsdager og fredager. Det er fire nye smittet siden tirsdag med covid-19, og det er totalt 42 i isolasjon nå. 404 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 361. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Alle de nye smittede har kjent smittevei.

Nær 500 nærkontakter følges opp av kommuneoverlegene og smittesporingsteamet.

Det er tatt mange tester de siste dagene, og teststasjonen i Holmestrand har over doblet antall tester tatt de siste dagene. Innbyggere i kommunen kan teste seg både i Holmestrand, Tønsberg og Drammen.

Flere prøvesvar har kommet inn, men kommunen avventer fortsatt prøvesvar.

Påvist covid-19 ved Gaupås barnehage

Det er påvist covid-19 hos to personer tilknyttet Gaupås barnehage, og en avdeling er satt i karantene. Smittesporing pågår.

Om smittesituasjonen ved Gjøklep ungdomsskole

En av de nye påviste tilfellene har tilknytning til Gjøklep ungdomsskole. Personen var allerede i karantene.

Om smittesituasjonen ved Haga skole

Det er nå totalt 11 personer tilknyttet Haga skole som har fått påvist covid-19.

Om smittesituasjonen ved Galleberg barnehage

Det er så langt ikke påvist noen nye tilfeller.

Utvidet åpningstid på teststasjon

I dag har teststasjonen i Holmestrand utvidet sin åpningstid til 16.15.
Time kan bestilles her