13.04.2021 13.12

Siste nytt sendt presse

29. mars: koronastatus fra Holmestrand kommune

Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er en ny smittet siden fredag med covid-19, og totalt 11 i isolasjon nå. 322 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 311. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Den smittede er en allerede kjent nærkontakt.

Kommuneoverlege i Holmestrand kommune, Ole Johan Bakke - Klikk for stort bildeKommuneoverlege i Holmestrand kommune, Ole Johan Bakke Holmestrand kommune Kommuneoverlege Ole Johan Bakke ønsker å skryte av befolkningen.

- Nå begynner vi å se effekten av de strenge tiltakene som er innført i Holmestrand kommune, sier kommuneoverlegen.

- Det er tydelig at innbyggere er lojale og følger påbud og anbefalinger.

Om møtetidspunkter i kriseledelsen i påsken

Kriseledelsens møtes som vanlig gjennom påsken.