13.04.2021 13.12

Siste nytt sendt presse

31. mars: Holmestrand kommunes koronastatus

Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kriseledelsen er oppdatert på utviklingen, og har møter mandager, onsdager og fredager. Det er fire nye smittet siden tirsdag med covid-19, og totalt 20 i isolasjon nå. 327 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars 2020. Antall personer totalt ute av isolasjon er 307.

Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Av de fire nye smittede har en ukjent smittevei, en er allerede kjent nærkontakt og to er smittet utenfor kommunen.

Det skjedde en feilrapportering på antall ute av isolasjon/i isolasjon på mandag, med følgefeil tirsdag. Nå er riktige tall rapportert.

Åpningstider på teststasjonen i påsken

Teststasjonen i Holmestrand har disse åpningstidene i påsken:
Langfredag 2. april: telefontid 11-12.30. Testing fra 13-15.30.
Første påskedag 4. april: telefontid 11-12.30. Testing fra 13-15.30.

Møte med statsforvalter 31. mars

I dag møter Vestfold-kommunene Statsforvalteren for å diskutere en eventuell forlengelse av tiltakene i 5A etter 6. april.

Mulig møte i formannskapet i dag

Ordfører har varslet formannskapet om at det sannsynligvis vil være behov for et møte kl. 16 i dag 31. mars.

Om møtetidspunkter i kriseledelsen i påsken

Smittetall oppdateres mandag til fredag. Kriseledelsen møtes neste gang mandag 5. april, og ellers ved behov.